Направете у дома малките десертчета, които подлудиха света
За да приготвите сладкишите смесете пресятото бадемово брашно, разбийте белтъците със захарта на сняг за около 10 минути и внимателно разбъркайте с брашното. Пресипете тестото в силиконова тава за печене или върху хартия за печене. Запечете за 12 минути при загрята до 170 градуса фурна и извадете.
Пригответе кафения пълнеж като разбъркате пудрата захар с бадемовото брашното, прибавете водата, разбъркайте и загрейте докато сместа се сгъсти и не останат бучки. Кипнете сметаната и кафето, прибавете постепенно брашнената смес и разбърквайте докато се получи марципан.
Пристъпете към приготвянето на малиновия пълнеж, като кипнете малините захарта, нишестето, лимоновия сок и варите за 2 минути и оставете да се охлади.
Пригответе фъстъчената плънка като смесите сметаната с фъстъченото масло и марципановата, кипнете, разбъркайте.
Сипете на равни пластове пълнежите по тяхната последователност и оставете да се охладят.